Tannlege Drammen: Ditt lokale tannlegesenter

Tannlege i Drammen

Brage Tannhelse er ditt lokale tannlegesenter i Drammen sentrum. Hos oss blir du tatt godt vare på av faglig oppdaterte og erfarne tannleger, spesialister og serviceinnstilte tannhelsesekretærer. Vi er opptatt av kvalitet og en best mulig behandling for deg. Velg oss som din tannlege i Drammen – du er hjertelig velkommen!

Tjenester vi tilbyr

Vi har svært konkurransedyktige priser, og blant tjenester finner du blant annet:

Allmennpraksis

Under allmennpraksis faller generelle og ukompliserte tannrelaterte behov. Det kan for eksempel være en årlig undersøkelse, uproblematisk rotfylling eller trekking av en tann.

Spesialisttjenester

Vi tilbyr spesialisttjenester til pasienter som har behov for videre behandling. Dette kan være rotfylling eller kirurgi. Pasienter med behov for kirurgi vil bli henvist til en av våre kirurger. I de tilfeller hvor rotfylling ikke kan behandles av allmenntannlegen, vil dette utføres av en rotfyllingsspesialist.

Tannlegevakt Drammen: Akutt behandling

Skulle du ha behov for øyeblikkelig hjelp i Drammen, ber vi deg om å ringe oss så raskt som mulig på telefonnummer 32 83 26 40. Vi tar imot alle pasienter, selv de som ikke tidligere har hatt behandling hos oss.

Tannpleie og veiledning innen tannhygiene

Kom innom for stell av tennene eller rådgivning om tannhygiene og riktig bruk av produkter. På den måten kan du forebygge en rekke tannrelaterte komplikasjoner.

Ta kontakt med oss i dag

Vi er din nye tannlege i Drammen. Besøker du oss kan du forvente et moderne tannlegesenter med profesjonelle og erfarne tannleger. Du kan nå oss på telefon 32 83 26 40 eller på e-post post@bragetannklinikk.no. Våre åpningstider er mandag til fredag, fra 09:00 – 16:00.

Selve tannklinikken ligger i Torgeir Vraas plass 6, rett ved jernbane- og busstasjonen. Ettersom vi har kontor i Drammen sentrum, ligger vi med andre ord svært sentralt til. Det er dermed gode parkeringsmuligheter, i tillegg til at klinikken har heis for enklere framkommelighet. Du er hjertelig velkommen!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan kan jeg kontakte dere for tannbehandling?

Du kan nå oss på to ulike måter. Enten kan du ringe oss på telefon  32 83 26 40 innen våre åpningstider, som er mandag til fredag fra klokken 09:00 til kl 16:00, eller så kan du sende oss en e-mail. Du er hjertelig velkommen til oss!

Hvordan finner jeg dere?

Vårt kontor ligger i Drammen sentrum og har gode parkeringsmuligheter. Ikke nøl med å ta turen, vårt team står klart til å bistå deg!

Hva gjør jeg når jeg allerede har en annen tannlege?

Det spiller ingen rolle om du allerede går til et annet tannlegesenter i Drammen, du kan enkelt bytte over til oss eller benytte deg av tannlege begge steder. Alt du trenger å gjøre er å bestille time. Dersom vi skulle ha behov for tannhistorikken din, tar vi kontakt med ditt andre tannlegesenter.

32 83 26 40